Η Εταιρία

Ιστορικό

Μια σύγχρονη θερμοκηπιακή μονάδα, τα σύνορα της οποίας βρίσκονται εντός της μεγαλύτερης ελληνικής πεδιάδας, την πεδιάδα της Θεσσαλίας.

Η γεωργικής εκμετάλλευσης επιχείρησή μας, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ. ΜΠΙΛΛΗΣ, βρίσκεται  στο 25ο χλμ. Λάρισας-Αθηνών στον κόμβο Νέου Περιβολίου Λάρισας.

Οι συνεχώς υψηλές απαιτήσεις της καλλιέργειας, η εισαγωγή σύγχρονων και καινοτόμων μεθόδων φύτευσης, η επιτακτική ανάγκη μείωσης των εκροών αλλά κυρίως η επιχειρηματική φιλοσοφία της σημερινής γεωργίας αποτέλεσαν το εφαλτήριο και  γέννησαν την ιδέα της δημιουργίας των θερμοκηπίων μας στις αρχές του 2001. Σήμερα η επιχείρησή συμπυκνώνει εμπειρία 15 και πλέον χρόνων στην δημιουργία τόσο ανταγωνιστικών όσο και ποιοτικών γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Εγκαταστάσεις

Με έδρα μας το  Νέο Περιβόλι Λάρισας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κάλυψης 25.000τ.μ. και με αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, η μονάδα μας αξιοποιεί πλήρως την κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία του ιδρυτή και ιδιοκτήτη, κ. Απόστολου Μπίλλη.

Τα διαφόρων τύπου θερμοκήπια, σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, συμπληρώνει ο  περιβάλλοντας χώρος της μονάδας, ο οποίος αποτελείται από τον απαραίτητο στεγασμένο χώρο αποθήκευσης των πρώτων υλών, τα γραφεία της επιχείρησης, δύο σύγχρονα προβλαστήρια σποροφύτων, θάλαμος εμβολιασμού, δύο αυτόματες γραμμές σποράς και μεταφύτευσης, ειδικά διαμορφωμένα μέσα μεταφοράς και παράδοσης, υπόστεγο και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Τον καθαρά γεωπονικό προσανατολισμό της μονάδας ενισχύει η στελέχωσή της με έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία.

Λειτουργία

Έχοντας ως γνώμονα την εξ’ ολοκλήρου εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και την παγίωση της μεταξύ μας συνεργασίας, φροντίζουμε και εξασφαλίζουμε την έγκαιρη και έγκυρη παράδοση των σποροφύτων σε όλη την Ελλάδα. Με προϊόν αναγνωρισμένο, επώνυμο και πιστοποιημένο σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τη συνεχή εξέλιξη της επιχείρησής μας, η εκπλήρωση του στόχου αυτού εδραιώνεται και ισχυροποιείται ολοένα και περισσότερο.

Εδώ και 10 χρόνια η θερμοκηπιακή μονάδα μας, εκτός της παραγωγής σποροφύτων βιομηχανικής τομάτας, ασχολείται και με την παραγωγή όλων των κηπευτικών ειδών για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.